Уважаеми клиенти,

Приемаме заявки, поръчки и запитвания на e-mail: ka-m@abv.bg,

по телефона на номер 02 862 5453 , 0879 972 425

и в нашия офис на адрес:

град София, кв. Манастирски ливади,

ул."Луи Айер" №82

Работно време: от 09.00 до 17.00 часа

 

 

 

 


 

Условия за ползване

Условия за ползване

1. Съвет
1.1 Нашият интернет сайт не съдържа съвети за лечение или такава информация. При всички обстоятелства е задължително да се консултира с доктор, ако имате здравен проблем. Само здравен специалист може да извърши диагностика и да проведе нужното лечение.

2. Освобождаване от отговорност
2.1 Ние сме запознати с нашия интернет сайт непрекъснато. Въпреки това това условие е възможно да бъде променено междувременно. Следователно ние не носим отговорност или гаранция, че не може да предоставя информация за актуална, вярна и пълна. КА - М Медикъл ЕООД не носи отговорност за съдържание и представяне в други интернет страници, които се нуждаят от препратка (линк).Още повече, ние не носим отговорност за информация в интернет страниците, които се нуждаят от препратка към интернет страницата на КА - М Медикъл ЕООД.

3. Препратки
3.1 Препратки към интернет сайтовете на страниците са предоставени с цел предоставяне на услугата. КА - М Медикъл ЕООД не изразява становище относно съдържанието на интернет страници и категории на задълженията за предоставяне на информация за предоставената от страната информация и неприложимо.

4. Търговски марки
4.1 Всички споменати търговски марки със собственост на хора. Отсъствие на посочена търговска марка не означава, че тя не е защитена.

5. Защита на данните
5.1 Ние се ползваме от приоритет за защита на личните данни.За повече подробности, моля прочетете нашата декларация за защита на личните данни.

6. Поръчка на продукти
6.1 Вие можете да поръчате нашите продукти по телефон или онлайн. Тези поръчки се подчиняват на нашите стандартни условия и правила.

Декларация за защита на личните данни

Ние отдаваме голям приоритет на защитата на личните Ви данни във връзка със събитие, обработка и информация, която е обект на информация. Вашите данни са защитени, съгласно на По-долу ще бъде представена информация за събития и събития:

1. Събиране и обработка на данни
Съдържание на запис при всеки достъп до сайта и всяко изтегляне на информация, съхранена там. Съдържание на тези данни от системата за статистически нужди. Записва се запис за име на всеки извлечен файл, дата и час за изтегляне, количество и прехвърляне на данни, доклад за успешно изтеглени и ползвани браузър и домейн.

IP адреса на компютъра се попълва.
Допълнителна лична информация се вписва само когато е доброволно предоставена и въведена със запитване или регистриране, например при прилагане на формата за контакт.

Съществува възможност за нанасяне на "бисквитки", чието съдействие е предоставено на сайта. Нашият сайт използва "бисквитките" и ви помага за ефективна употреба на информация. Само по този начин се използва информацията, която се поддържа от функционалната цел.

2. Използване и преработване на лична информация към други
В случай, че сте предоставили лична информация, ние я използваме само за да отговорим на запитването, за да обработим взаимния договор и за нуждите на техническото администриране.

Вашите лични данни се преработват на трети страни, когато е необходимо да се обработят договора, като по-специално се приемат заявления за доставка, за фактуриране или пък ако се съгласуват с това предприятие. Вие имате право да отмените това съгласие по всяко време за да не се седете данни в бъдещето.

3. Право на информация, отпечатани и
изведени Ние с готовност ще ви предоставим информация за вас при търсенето. Не се разрешава поправяне на информацията, която трябва да бъде изплатена, при положение, че се отменя съгласието за зачитане, неутралността или нуждата от помощ за нуждите, за която се събира или пък се запазва разрешението за информация.

Предупреждение за сигурност:
Тези технически и организационни мерки ще се осъществяват, когато е необходимо. Обаче не може да гарантира пълна сигурност на данните, когато се изпраща чрез електронна поща. Препоръчваме изпращането на конфиденциална информация по пощата.

Content
LivedaMed2000